Team

Wie ben ik?

Mijn naam is Ilias Mehdizadeh, praktijkeigenaar met de ambitie voor ontwikkeling. Ik ben een persoon die in plaats van een vraagteken een dubbele punt plaatst. Zorg zal altijd in verschillende vormen nodig zijn. De kennissen vaardigheden die worden toegepast tijdens de zorg zal altijd verschillen omdat elk persoon een ander lichaam, persoonlijkheid, en verhaal heeft. Hoe complexer de klachten, des te meer ervaring en wijsheid dat met zich meebrengt is mijn visie.

“Vrijheid betekent bewegen binnen de grenzen.”

– Louis van Gaal –

Dagelijkse patronen doorbreken, externe belemmerende en bevorderende factoren analyseren en opwegen tegen de interne, is iets waar ik mij hard voor maak. Constante vergaring van kennis en vaardigheden (d.m.v. bijv. cursussen) is een must en dit deel ik met mijn collega’s en vice versa. InstantFysio heb ik opgezet met het oog op de ontwikkelingen die plaatsvinden in onze maatschappij. Onder hardwerkende mensen anno 2017 is de trend ‘volle agenda’s en drukke schema’s.’ Dit gebeurt geleidelijk en is eigenlijk vanzelfsprekend waardoor we vaak niet meer goed luisteren naar ons lichaam.

Fysiotherapiepraktijken met een fysiek vestiging in een bedrijvencomplex is niet of nauwelijks aanwezig. Door dit juist wel te implementeren en deze nieuwe vorm van zorg aan te bieden, kan iedereen direct zijn of haar klachten na laten kijken en behandelen!

ilias
Contactformulier

In geval van urgentie, stel gerust vragen.